log in

Despre noi

Despre noi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lakshmi Accounting este formată dintr-o echipă de profesionişti, care au ca obiectiv principal  să devină unul dintre cele mai puternice grupuri de consultanţă economică  şi contabilitate din Romania.

Încă de la înfiinţare ne-am  propus să oferim servicii de consultanţă şi contabilitate  de calitate la un preţ accesibil firmelor active în Romania.

Încercăm să ne facem cunoscuţi pe piaţă în special prin calitatea specialiştilor implicaţi, prin atenţia acordată înţelegerii problemelor cu care se confruntă clienţii noştri, prin furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate, indiferent de dimensiune, sector de activitate sau interese. Pentru noi, este importantă dezvoltarea de relaţii strânse cu clienţii nostri, oferindu-le prin intermediul echipei noastre, informaţii care respectă standardele internationale şi ale legislaţiei locale.

Echipa noastră este formată din consultanţi în afaceri şi management, consultanţi financiari, consultanţi fonduri europene, colaboratori în domeniul financiar – contabil şi fiscal :experţi contabili, consultanţi fiscali; inspectori resurse umane şi colaboratori în domeniul juridic. 

Serviciile noastre se adresează atât persoanelor juridice române cât şi persoanelor juridice străine.

 

Inscrie-te pentru a primi newsletterul nostru

Log in or create an account